CHYBĚJÍCÍ FINANCE

Téměř před dokončením výstavby útulku se stalo něco, čemu jsme se celou dobu snažili vyhnout. I přes počítání každé koruny a maximální úsporné využití peněz se stalo, že nebudeme schopni pokrýt náklady na venkovní práce a materiál, které nám byly spočítány k 19.6.2015.Toto se nemuselo stát, pokud by nedocházelo ke komplikacím s terénem, kterému jsme se museli operativně přizpůsobovat a museli jsme volit kompromis mezi nárustem ceny a reálnou praktičností. V reálu totiž hrozilo, že horní řada kotců bude utopená skoro dva metry pod zemí.Tím pádem bylo potřeba mnohonásobně více terénních úprav a materiálu, který bude tvořit oporu pro základy pod kotce. Současný stav financí na našich účtech není dostačující, nemluvě o dalších nezbytnosteh na které v tuto chvíli nejsou peníze - jedná se především o kotce a zateplené boudy. Ostatní dodělávky vem čert, ty se nezblázní a počkají třeba na příští jaro.

Pokud byste se někdo rozhodl další práce pošťouchnout a vlít nám trochu energie e optimismu do žil, budeme moc vděční za jakoukoli pomoc.

Ať už za příspěvek na nás sbírkový účet
2500279836/2010 vs. 333

tak za poslání DMS
https://www.dog-point.cz/pomoc-psum-zaslanim-darcovske-sms

nebo nákup v našem charitativním obchůdku
https://www.dog-point.cz/eshop2/

nebo optání po známých a firmách, jestli by neměli korunku volnou. I na korunku napíšeme darovací smlouvu a ještě vám budeme líbat nohy.